Tags

, ,

Mungkin post ini telat, well it’s okay lah, heuheu

Sabtu, 12 November 2011 kemarin kan band asal Irish, The Script, menggelar konser di Central Park Jakarta tuh, dalam rangka “Arthur’s Day”. Pastinya ada aja nih para penggemar the script yang kehabisan tiket dll.

Jujur, saya sendiri baru tau tentang band ini dari pas karaokean sama teman-teman kerja. Pas kebetulan waktu itu lagu hits mereka yang di play, “The Man Who Can’t Be Moved”. Lagu ini padahal lagu dari Juni 2009, tapi saya baru tahu pas 2011, bayangkan saudara-saudara betapa tertinggalnya saya akan musik! Hahaha

Dari judulnya aja, buat para galau-ers, saya yakin paham bener lagu ini. Baca baik-baik deh liriknya, buat para wanita mah, klo ada lelaki yang benar bertindak seperti lirik lagu ini gimana ya? Seneng apa takut ya kira-kira? Hihihi😀

“The Man Who Can’t Be Moved”

Going Back to the corner where I first saw you
Gonna camp in my sleeping bag I’m not gonna move
Got some words on cardboard, got your picture in my hand
Saying, “If you see this girl can you tell her where I am? ”

Some try to hand me money, they don’t understand
I’m not broke I’m just a broken hearted man
I know it makes no sense but what else can I do
How can I move on when I’m still in love with you

‘Cause if one day you wake up and find that you’re missing me
And your heart starts to wonder where on this earth I could be
Thinkin maybe you’ll come back here to the place that we’d meet
And you’ll see me waiting for you on the corner of the street
So I’m not moving, I’m not moving

Policeman says, “Son you can’t stay here”
I said, “There’s someone I’m waiting for if it’s a day, a month, a year”
Gotta stand my ground even if it rains or snows
If she changes her mind this is the first place she will go

[Chorus:]
‘Cause If one day you wake up and find that you’re missing me
And your heart starts to wonder where on this earth I could be
Thinking maybe you’ll come back here to the place that we’d meet
And you’ll see me waiting for you on our corner of the street
So I’m not moving, I’m not moving,
I’m not moving, I’m not moving

People talk about the guy that’s waiting on a girl
There are no holes in his shoes but a big hole in his world

Maybe I’ll get famous as the man who can’t be moved
Maybe you won’t mean to but you’ll see me on the news
And you’ll come running to the corner
‘Cause you’ll know it’s just for you
I’m the man who can’t be moved

[Chorus 2x]

Going back to the corner where I first saw you
Gonna camp in my sleeping bag, I’m not gonna move

So?? Apakah ada sepenggal lirik yang menarik perhatian anda? Saya sih ada, yang ini nih, “How can I move on when I’m still in love with you”, beuh beuh beuh beuh.. Benar-benar “The Man Who Can’t Be Moved”🙂

(lirik diambil dari azlyrics.com)